lördag 15 augusti 2009

-En apa!

I hissen på väg hem så står vi tillsammans med två familjer bestående av en blandning av två mammor, några barn äldre än Angelina, någon i samma ålder och två små bebisar. Lupita pratar om barnen och frågar var deras pappa är, hur gamla dom är och vad de heter. Sedan utbrister hon - En apa! och pekar på bebisen. Jag höll på att dö då jag inte alls visste hur jag skulle hantera situationen. Familjen var nämligen bruna.... Jag mumlar lite när Lupita utbrister -EN APA lite högre denna gång. Sigge räddar situationen genom att faktiskt tro att hon menade något helt annat.

Vad gör man i framtiden när ens barn utbrister saker som kanske inte riktigt passar? Vad skulle du gjort?

Smart tjej

Angelina vill ha en hund. En liten hund som hon kan leka med, klappa, mata, sova med etc. Hon pratar konstant om denna hund och frågar ofta när vi ska köpa den. Vi har sagt att hon ska fylla 6 år först. 

Idag bestämde hon sig att det var hennes födelsedag. Jag sa grattis och undrade hur många år hon fyller. Tre år var svaret. Vi kom överens om att vi skulle baka en tårta och att hon skulle få ett paket. 

Hon fick en klar tårta och ett paket från Mikaela som varit i Tunisien. Vi sjöng och hade roligt.

I bilen en timma senare så säger Sigge att han såååå gärna vill köpa en haj som vi sett i ett akvarie, varpå Angelina utbrister - Och jag vill ha min huuuund!