måndag 25 januari 2010

Diabetes

Så var det så att Angelina har diabetes. Vi har legat inlagda på sjukhus 10 dagar och har just nu permission i tre dagar innan det är återbesök.

Livet har vänt sig ut och in, trots att vi känner att vi kommer rodda hem det här. Men just nu är det jobbigt för hela familjen. Blodsocker ska mätas, mellanmål och andra måltider måste planeras på ett helt annat sätt, hon måste observeras för att vi i tid ska se om hennes blodsocker sjunker och hon får känningar...oro oro... Dagis ska ringas, det ska fixas och jag känner att jag inte blir helt förstådd, utan det är regler som räknas i första hand. Försäkring, vårdbidrag, hämta ut paket med mätstickor och annat som hon behöver. Ett besök till apoteket.

Det är helt enkelt saker hela tiden just nu. Bilder och liten berättelse kommer så småningom när vi landat. Men en sak är säker - jag har dokumenterat det mesta. För hennes skull och kanske min.

Sov lilla vän

Efter 5 "där dansar herr gurka", prat om dagisbarn, dagis personal, att hon är varm på ryggen och jag måste blåsa 50 gånger, välling, ryggkli, pussar och prat om de nymålade stolarna och en hel del annat som jag glömt.....så somnade Lupita.

Pust. Behöver jag säga att jag inte var så pigg på att gå upp?