lördag 24 oktober 2009

Magen efter att du fött barn

Efter att ha läst om blogguppror på Toves blogg så lägger ut en bild på hur min mage såg ut 3 dagar efter att att jag fött Angelina. Jag fick frågor i månader om jag skulle ha en till och att jag inte borde äta så mycket. Först får du två förebilder och därefter en efterbild (av förklarliga skäl så finns det inte lika många foton på just efter-magen).



Magen innan Angelina skulle ut! Jag hade värkar i 5 dagar innan de den 6 dagen satte igång mig. På bilderna ser du en trött Linda med värkar.


Magen EFTER att jag fött Angelina. Jag var ganska förvånad efter 1:a barnet att magen var så stor..och stor så länge. När 2:a var fött var jag mer inställd att se gravid ut ett bra tag till. Tyvärr var det inte bara jag som inte var så upplyst man borde vara, därför tycker jag Tove har ett bra blogguppror.

2010

Jag och Sigge har köpt en ny bil! En röd golf med en hel del tillbehör (t.ex. tonade rutor, fram och bak sensorer och bättre stereo än standarden, som jag tokgillar redan innan den är levererad. Tyvärr måste vi vänta till v 10, 2010 innan vi får köra den.