måndag 11 januari 2010

En vanlig måndagkväll

En helt vanlig kväll när jag först kommit hem senare än vanligt (18.30) åt jag kyckling, ris och sallad med Angelina för att sedan slänga i både henne, Lupita och mig själv i badet. Vi hade superkul! De är så stora nu så vi kan busa, skvätta, prata om dagen samtidigt som vi tvättar håret.

Angelina berättade att hon hade haft så kul på dagis idag, de hade lekt olika lekar, inte behövt gå ut igen och sovit. Hon hade dessutom suttit vid Svantes bord vid maten! (Bara så ni vet så ska Angelina och Svante gifta sig).

Lupita berättade att Leo fyllt år och att de sjungit för honom. Angelina hade inte varit med. Max jobbade. Och hon älskar dagis faktiskt.

-Vad har du gjort idag, mamma? frågar de.

Jag berättar om min speciella dag. Ett möte hade blivit inställt så jag mötte upp Sigge och följde med honom i hans lastbil en sväng. Vi åkte till återvinnings stationen där jag fick lära mig lite mer om hur man sorterar och återvinner.

-Ahaaa, jag visste inte det, svarar Angelina.

Efter badet tittar de på Bolibompa tills det är dags att borsta tänderna, äta välling och sova. Då gråter Lupita högt, för hon är inte trött! säger hon i alla fall. Hon vill inte att pappa ska lägga henne heller för den delen. Men han både lägger henne och hon somnar.