söndag 22 november 2009

Ångest

Jag kan inte sova. Det stör mig då jag för en gång skull ville gå och lägga mig tidigt. Jag har hjärtklappning och undrar vad fan vi håller på med. Köpa hus?! Varför då? Alla hus i Stockholms området är i fruktansvärt dåligt skick för de pengar vi har råd att lägga i bud och jag vet inte i ärlighetens namn om jag orkar med en helrenovering.

Jag vill ha trädgård. Men inte hjärtklappning.

Jag vet att jag inte gillar större förändringar, men när de väl skett så är jag i stort sett alltid nöjd. Förutom 1997 när jag trodde att jag ville bli au-pair men åkte hem till min kära mamma efter 2 veckor. Då hade jag ångest innan jag beslutade mig för att åka hem till mamma och mammas kalops. Hur kunde jag tro att jag skulle trivas som au-pair när jag redan hade den frihet som många unga människor saknar och får upptäcka när de åker iväg?

Jag går och äter en skål flingor och hoppas på bättre tankar helt enkelt.

Nappen är "såld"

Idag var sista dagen för tjejerna att ha napp. Kusin Linda, Sigge, Lupita, Angelina och jag gick och handlade presenter (strykbräda, strykjärn och en kassa apparat) på BR. Betalning till kassörskan var givetvis nappar. Sedan blev det fika i Liljeholms Gallerian.