torsdag 24 september 2009

Tog oss vatten över huvudet

Idag var jag och köpte medel mot vitaprick sjukan och en del annat som jag tyckte att vi verkligen behövde. När vi kom hem så flöt 4 större fiskar på ytan. De stackars fiskarna började dö i morse. Vi hittade 3 stycken mindre fiskar. Förmodligen hade de skrikit på hjälp hela natten efter alla mardrömmar jag hade om deras prickar.
Angelina frågade om inte APELSINEN hjälpte dem (hon menade medicinen) och tyckte det var ledsamt att de var döda. Hon ville ringa Svante och berätta om fiskarna. Lupita däremot tyckte att det var en spännande händelse där hon fick hjälpa till med att tvätta stenar och spola akvariet.

Jag och Sigge började gräla om akvariet på eftermiddagen och det slutade med att Sigge avlivade resten av fiskbeståndet och jag la ut akvariet på Blocket.

Jag får en klump i halsen när jag tänker på de hjälplösa fiskarna och funderar samtidigt varför jag har så svårt att bara släppa ett projekt man tagit sig för. Jag måste kämpa mig dödstrött innan jag ger upp. Är det bra eller dåligt? Är det verkligen okej att bara ge upp efter ett ynka försök att driva akvarium hemma?