fredag 23 oktober 2009

Föräldramöte på Kråkan

Igår var jag på föräldramöte. Jag tycker det kan vara rätt spännande på föräldramöte trots att jag kanske inte går igång på verksamhetsplanen. Det som är mest spännande är att få höra vad barnen har för sig på dagarna, se deras små alster och få dem beskrivna - hur det rent praktiskt gick till och vad barnen tyckte när de gjorde dem.
Denna gång fanns det dessutom otroligt fina bilder uppsatta på alla barn. Och då menar jag toppkvalite! Jag hoppas att man kan donera en peng och få med sig dem hem när de gjort sitt.

En annan rolig sak var själva presentationen av oss föräldrar. Man sa sitt namn och berättade sitt barns namn och när denna blev inskolad. Då slog det mig att Lupita var med på Angelinas inskolning och låg därför på en madrass på vilan - en månad gammal.
Sedan dess och hon varit där lika ofta som Angelina, men till en början inte lika länge. Trots det så måste hon nog ha en av de längsta inskolningarna genom tiderna. Innan hon själv var helt inskolad hade hon varit där i 1 år och 2 månader.

Bröst och annat kul

-Mamma, pappa, titta jag har. TUTTAR!

Angelina skrattar och visar stolt upp sina bröst. Två clementin halvor strategiskt placerade.

--------------------------------------------------------------------

Vid middagsbordet sitter vi och småpratar om vad som hänt på barnens "jobb". Angelina berättar med inlevelse att de ätit både kiss och bajs till både mellanmål och lunch. Sedan frågar hon Lupita

- Vad åt du? Potatis eller kissbajs?
- potatiskissbajs... blev svaret.

Jag tror vi är inne i en kladdig period helt enkelt.