måndag 17 augusti 2009

Skitkul!

Lupita följer med mig ner i källaren. Hon har trosor, linne och skor på sig. Hon slutade använda blöja för 2-3 veckor sedan.

I tvättstugan står hon på en stol och leker med nycklarna då hon utbrister - Jag måste kissa!

Snabbt som attan springer jag till henne och inser att hon precis börjat kissa. Jag försöker rädda situationen genom att kupa min hand under henne samtidigt som jag bär henne till tvättstugans äckliga toalett. Kisset droppar över min hand, ner på golvet. Jag sätter henne med trosor på toaletten eftersom de ändå är blöta och rädda den yta som är torr på golvet. PLUMS! Tro det eller ej, men hon tappar nycklarna ner i den äckliga toaletten som aldrig städas och numera används av byggkillar. FY FAN! Bara att ta upp. 

Rengör Lupita i tvättstugan i den rena kranen vid tvättmaskinerna - efter att jag försökt få ren mig och i ren desperation slängt handduken jag torkade min "rena" hand på. Sedan torkade jag stol och golv. Jag skyndade mig hem till våra gäster och flög in på toaletten och gnuggade mig växelvis med tvål och handsprit som besatt. (Jag tvättade nycklarna samtidigt och spritade dem innan jag kokade dem.)

Skitkul? Nä, knappast!