söndag 1 november 2009

Älskade man, älskade kappa


Idag fick jag en kappa av Sigge. En kappa som jag bara älskar - nu älskar jag dessutom Sigge lite extra så det är mycket kärlek här nu.

Vad ska jag ge honom från barnen på fars dag?

Spikmattan testas

Vi har en spikmatta här hemma. Både jag ock Sigge älskar den. Nu i helgen har vi haft besök och mattan testades flera gånger. Tyvärr fick jag inte med något kort på Kim. Sussi däremot hoppade evenemanget.

Lupita ligger på spikmattan. Lite läskigt tyckte hon.

Emma tar det ganska coolt.

Angelina njöt för fulla muggar.

Deniz och Mikaela


Kärlek.

Vi älskar när de kommer och de älskar oss. Kärlek helt enkelt.

Bowling






Bowling med Sussi, Kim, Emma, Mikaela, Angelina och jag. Både Angelina och Kim var proffs på att kasta boll, även om Angelina fick lite hjälp av en ramp.

Vuxen säng, mer än bara mys

Vi har besök av syster min och 2/4 av hennes barn. Av den enkla anledningen så har vi bäddat familjesäng i vårt rum (tre enkelsängar bredvid varandra).

Inatt smög jag in och skulle organisera sovkaoset lite grann. Då upptäckte jag att jag glömt sätta på Angelina blöja. Hela sängen var full av doftande kiss, även Sigges täcke (bra att det inte var mitt täcke). Vad gör man? Jag la ett dubbelvikt badlakan över eländet, vände Sigges täcke, satte på Angelina en blöja och tänkte på hur härligt det skulle bli med en dusch när vi skulle vakna.