söndag 6 januari 2013

Milo kräksjuk, inlagd på Huddinge Sjukhus

Milo har kräkt och bajsat ett par dagar. Vi trodde det hela tiden skulle bli bättre men igår blev det sämre igen. Han blev slö. Eftersom Huddinge Sjukhus var överfullt så avvaktade jag till i morse, men när Milo blev likblek och slö efter en kraftig kräkning så blev jag rädd. Jag tog honom och åkte i stort sett på direkten.

Väl inne så fortsatte han kräkas. De tog prover som visade att han har höga saltvärden i blodet och att ph värdet är surt i blodet. Under undersökningen så kräktes Milo igen. Han hulkade länge efter att han fått upp all mat. Han blev likblek och jag tycker han blev blå runt ögonen (?). Sedan blev han slapp och somnade...



De satte dropp och vi är nu inlagda. Jag lipade när de stack honom 3 gånger för att sätta dropp nålen och 2 gånger för att få ut några droppar blod. På bilden ovan tar Milo en powernap. Han skriker mycket vilket inte alls är likt honom.



Vi blev inlagda på B88. Droppet fick åka med i skötväskan. Den här stunden var han glad, nja... Inte ledsen i alla fall.



Milo är så liten, stackarn. Men vi får fokusera på att vara tacksamma att det finns vård att få.



- Posted using BlogPress from my iPhone