lördag 5 september 2009

Slitna skor?

Ett par gånger nu har Sigge sagt att jag inte "tar hand om mina skor" varpå jag blivit irriterad och sagt att jag använder mina skor. Idag hände det igen och jag ifrågasatte vad han menade. Hans svar var att jag inte är försiktig med skorna. Vad innebär det? Försiktig.... Hur då? Jag promenerar, han åker bil. Jag kan inte sluta tänka på hans kommentar och jag inspekterade våra skohyllor idag. Han har fler skor att använda varje dag och jag har fler skor som jag aldrig använder. Alltså borde mina skor, med all rätt, få bli mer slitna. Dessutom så inser jag att jag borde få köpa fler skor - i morgon ;-)


Sigges skor.



Mina skor.

Lördagsutflykt och invigning



Idag tog vi ut cyklarna och spände fast cykelvagnen som jag längtat efter. Vi bestämde oss att åka till Rålis med picknick och sedan grilla i parkleken.

Turen dit var avspänd och vi njöt av att vara fria och ta oss fram "snabbt" (vi åkte försiktigt). Väl där blev det ännu bättre. Solen värmde, maten smakade bra, den nya termosen visade sig hålla värmen och vi kände oss glada.

När vi skulle hem blev det dock en annan femma. Cykelvagnen blev så tung i och med att vi hade många backar tillbaka. När vi väl var uppe i den 4:e backen var både jag och Sigge genomsvett och jag undrade hur jag skulle klara av att cykla själv och inte få någon hjälp.

Var det så smart att köpa cykelvagn? Förutom att backarna var jobbiga så var det dessutom krångligt att ställa in den i cykelförrådet (den gick inte in genom dörren och fick inte plats vid vissa utrymmen i gången till förrådet). Kanske kan jag ställa den någon annanstans och snabbt som satan bygga benmuskler och förbättra mitt flås.


Korv- och hamburgergrillning var uppskattat. (Den tillhörande picknick maten bestod av vatten, saft, kaffe, smoothies, banan, äpple- gurk- och morotsbitar, bröd, muffin och kaffe med mjölk.)


Lupita tyckte det var -Mythit, att äta ute.


Angelina hade mycket spring i benen och ville snart cykla, springa, klättra och annat kul i parken.


Angelina och Lupita testar den nya cykelvagnen innan vi tar ut den.



-Puss min söta syster!